Saturday, September 29, 2012

Meeting BNYV N9 @ Ijan Burger Paroi

9 September 2012Kami mengadakan perjumpaan santai, unofficial meeting di Ijan Burger..Mula-mula aku memang tak tau kat mane Ijan ni.Ada yang kata tempat ni famous tp aku tak pernah dengar, heheYang aku tau Ijan Burger ni ade kat Rasah Jaya je..=p

So, sebelum g meeting 9 malam, aku research la jalan nak ke sane.Laa rupe2nya kat stadium tu je haaa..Dokek yo, pueh la memikir kek mano tompek eh, haha

Sampai sane, mula2 yang same datang.Bagus lah sekurang2nya mereka sangat komited dan beri komitment yang bagus.Good job guys! =D

Aku bawak teman2 aku, Ain dan Ena..Ena ni baru first time ikut, saje nak bawak die.Sampai sane, da bincang2, pukul 11 malam kami pun pulang...


inilah antara mereka..=)

0 comments: