Monday, September 3, 2012

Hujung Minggu di Cameron Highlands

2 September 2012, aku dan keluarga habiskan masa kat Cameron.
Plan asal nak stay sane 3hari 2malam..
Deposit hotel pun da bayar da.
Then,tak jadi tido sane..burn deposit tu,RM100..

Kami decided untuk balik hari je..
So hari ahad, 6pagi kami da gerak ke Cameron.
Kami berhenti sarapan kat RnR Seremban sebab aku kena sarapan cepat2, nanti sakit kepala.
Almaklum la, aku kena jd driver, kena jadi stamina, hehe =p

Pukul 7pagi sampung perjalanan..
Sampai puncak Cameron pukul 10pagi..
Cuaca cuma sejuk2 manja je, hehe..

First kami ke ladang teh Cameron Bharat.
Boleh nampak kat sebelah kiri, kalau nak naik ke Brinchang..
Die ada kedai minum teh sekali..

Then kami naik terus ke Brinchang dan shoppinggss! HEHE~


cawan besar2!

ladies <3 td="td">



borong bunga je kat sane, HEHE~

0 comments: