Monday, September 3, 2012

BNYV Negeri Sembilan

Aku baru je daftar untuk jadi volunteer BNYV N9 punye..
Dekat sikit kalau ada apa2 event atau aktiviti..

30 Ogos 2012, 1030pm first meeting untuk ahli2.
Meeting kat NKI Bistro, Seremban Parade.
Aku datang dengan adik aku yg study kat Melaka tu, peneman.

Tak ramai first meeting ni tp takpe sebagai permulaan.
InsyaAllah akan lebih ramai lagi ahli2 untuk BNYV N9..=)

Kalau nak tau, aku n adik aku je gadis, maluuuu, hehe
Tapi takpe sebab nak kumpul pengalaman dan tambah kawan2.
Tulah tujuan utama aku join BNYV =)

Ibu pun kata "Elok la kamu join BNYV, boleh tambah kawan..kalau tak, asyik ngadap kuih koci je.." HEHE~~
Yeay! Ibu sokonggg! =))

Oghang2 Nismilan, sapo yang nak join, boleh yo klik link ni..
LIKE dan borang daftar ada kat wall tu..
Mari meramaikan! =D


ni lepas meeting, dalam pukul 1 pagi.. 

0 comments: