Wednesday, August 29, 2012

Raya Datang Lagi !

Masih tak terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin..
Raye kan sebulan, hehe..
Kebanyakkan keluarga akan buat warna tema mereka tersendiri..
Family aku pun  mcm tu jugak..

Tahun ni kami greenish..
Ayah nak kami pakai baju sutera Terengganu yg bertemakan hijau..
Sebenarnya sebelum puase lagi kami da tempah baju raye awal2, senang..
Nanti takdelah terkejar2 sebab kami semua ni memang suke laa shopping last minute..

Bila da siap baju raye awal, mase bualn puase tinggal beli yang 'kecik2' jela..

Tahun ni kami beraya ni Nismilan..Negeri Sembilan la, hehe
Kampung sebelah ibu..best raye kt kg sini..
Ayah pun raye kat nismilan..=D

Seminggu aku berkampung, malas la pulak nak balik rumah sendiri, hehe..



*Layan gambar jelah k..=)

keluarga ku

tiap2 tahun adik no2 aku ni mest ganjil baju raye..

kire gelang, cam tak cukup banyak je..=p (i'm addicted to indian bangles)

bonda sayang!

keluarga maklong..ade lg ni, ni baru sikit..anak2 maklong ramaii

nenda! baju nenek pun same cam kami jugak

RAYA KEDUA: raya kat kg.kanchong, rantau.

kat umah adik nenek..nenek busu..=D


0 comments: