Wednesday, January 11, 2012

Kisah Di Hospital KPJ Seremban

Tanggal 29 Disember 2011, tarikh bonda di masukkan ke dalam wad.
puncanya adalah ermmm....sakit puan la ye, terlalu peribadi untuk di mentionkan kat sini.

bonda admitted petang, jadi aku dan 2 hero yang hantarkan bonda kat hospital.
Kakak Nurse tengah check ibu. ps:kakak ni namenya Mahirah,  cun sangat!



nak balik da, dlm pukul 9 camtu kot.
ibu melambai kat kami sebelum kami masuk lif
dari hospital, kami singgah melantak, sesi menggemukkan badan!

...................................


esoknya (30 Dis 2011)
aku datang hospital awal 9 pagi sebab bonda operate dalam 11 pg camtu.
aku datang dengan adik bongsu,Zikry.





Sementara tunggu bonda g bt check up, dekat 2 jam jugak lamenya ~

baru lepas check. masuk wayar halusss

dalam 30min rest, nurse dtg hantar baju biru ni. get ready utk operate

da get ready nak g bilik bedah. abg tu kata "meh la ikut sekali"

benda nilah yg dibuang.besar!

kawan2 datang melawat lepas sejam di-operate



*Moga bonda cepat2 sembuh! amin~





0 comments: