Tuesday, January 31, 2012

Cuti-cuti Morib

Happy Chinese New Year to all chinese! (tak terlambat lagi nak wish kan? hehe~)

cuti raya cina, ada yang suti seminggu, ada yang cuti 3 hari je.
adik2 ku cuti seminggu.
so kami decided bercuti2 la.
kami bercuti di Morib Gold Coast je.
ok la kan, bercuti jugak.

kami ke sane 3 hari 2 malam.
kami stayed kat Gold Coast Morib Water Theme Park Resort.
best! sebab ada theme park sekali.
apalagi, kami 3 hari berturut-turut berendam.
akibatnya kulit aku sunburn! grrr~

tapi memang puas hati.
sesuai untuk married couple yg nak g honeymoon. =)


theme park. mase first day check in, orang tak ramai, best gile nak mandi. masuk hari kedua ketiga,penuh!

jalan2 pantai morib


bilik kami.dua katil single, kami rapatkan jadi katin queen.haha

restoran atas air, so romantic. belakang hotel je.

nak merasa naik moto, melayang RM50~

dalam bilik air ada jacuzzi~

ni pemandangan waktu malam.ada balkoni, tu yang best tu. bangunan depan tu apartment dalam pembinaan~

0 comments: