Tuesday, January 17, 2012

Boulevard

Semalam (16Jan2012) dapat call dari Asia Pasific Worldwide utk datang interview.
mase tu dok fikir tah bila lah aku apply keje tu sb banyak sangat apply.

bila tanya jawatan apa apply, dia kata Communication & Promotion Executive.
ermm, macam tak minat je, tah  camnelah aku boleh apply keje tu.

malas nak g, pastu last2 g jugaklah.
masuk KL lpt tol sg.besi jem giler!
standard lah kl jem kan.

dalam sejam lebih gak la, baru sampai.
interview ni bkn sebarang interview, siap ada 3 stage.

stage 1 aku llus lepas di inetrview 2 org penemuduga.
stage 2 pulak dengan Leader Promotion ni,.yang specialnya, interview stage kedua ni bukannya dalam office tp kat kopitiam kat midvalley, alah bagunan sebelah je.
stage 3 pulak dalam office lah.

salary memang masyuk.
dengan salary camtu memang boleh duk KL pny..

keputusan? ntahlah~

amik gambar dlm tandas, hilangkan gemuruh, haha~

0 comments: