Friday, June 10, 2011

Tambun --> Cameron Highland

sempena cuti sekolah 2 minggu ni,kan, nak bawak adik2 jalan2.
so, kami pun ke Tambun, nak mandi kat lost world tu kan..
kami ke sana 3 hari.
check in kat Sun Inns Hotel, hotel bajet tapi mmg full-house la.

hari kedua baru g mandi kat tambun.
saya of course tak mandi, jalan2 je dalam tu, adik2 je yang mandi.

 pintu masuk Lost World Tambun.

 sebelum mandi, adik2 nak main game dulu. ape benda name menatang ni tah.



 depan Kepura Cave

 dalam Petting Zoo

 boleh bg burung makan. muka takut,haha


lepas 3 hari kat Tambun, mase otw nak balik Seremban,singgah Cameron jap.
biase naik genting, takde la pening.
ni naik Cameron memang pening, terus tido dalam kete.

mule2 memang nak jalan2 je.
mase kat Tanah Rata, nak turun balik Seremban, hujan pulak.
ibu tak sedap hati, kot2 ade tanah runtuh ke.
so, kami decided, tido semalaman kat Tanah Rata.

kat Tanah Rata ni memang banyak hotel, mostly hotel bajet la..
kami check in kat Planters Hotel, hotel bajet tapi memang cun la, hotel baru.

sejuk!
sambil menaip ni tiup2 tangan bagi panas, hehe.
bilik ni takde aircond, tak perlu pun, da sedia sejuk!







 strawberry celup coklat ! besttt sangatt!!

ni la bilik hotel Planters, Tanah Rata

0 comments: