Saturday, June 25, 2011

majlis sanding + bertandang

hi uollss!
lame da kot tak update blog, buzy la, hee
baru2 ni ade update blog tentang wedding..oupss, not my wedding, my friend's wedding, Maz.
die nie sebaya saya, n satu kelas mase study kat unisel.

baru ni update gambar mase dia nikah je, kat masjid puncak alam.
kali ni nak letak gambar sanding dia, very nice.

mase majlis bertandang, saya jadi pengapit dia.
ramai la yan g tak setuju saya jadi pengapit, kata lambat kawin la..
ishh, sume ajal,maut,jodoh pertemuan di tangan Allah.
tu kepercayaan org dulu2 taknak ank dara mereka 'basi'..

oh lupe, gambar sambut menantu takde lagi, nanti di-update kan ye..

nah, layan la gambar Maz..(psssttt maz,aku nak amik badi ko ye, hehe)




 ni sambut menantu..

tak sangka pelamin warne biru, tenggelam i tau..=p




p/s: gambar malas nak edit.

0 comments: