Wednesday, May 4, 2011

telur busuk !

hari bangun pagi macam biase, sampai la time nak masak tengahari.
pastu hari ni ibu balik petang, ayah pulak kursus, nak masak simple2 je la.
kami adik beradik tak cerewat tentang makan.
so harini masak telur masak kicap memandangkan sume suke.

first goreng telur dulu.
bila pecahkan telur, keluar ULAT ! 
mula-mula jumpa anak ulat then jumpa BAPAK ulat! besar giler !
yucksss!
terus nak muntah and tak tahan bau busuk!!

saya cepat-cepat g buang dalam longkang, nanti tergedik2 ulat tu merayap entah mane2 nanti.
habis semua telur saya buang,lantak la elok ke tak.
meremang bulu roma den !

then terus takde mood nak masak !

0 comments: