Sunday, March 6, 2011

Diploma Show DG05 ( 21-15 Feb 2011)

hi! sekian lame sibuk dgn diploma show, hrni dapat la update blog..=)
sepanjang berlangsungnya diploma show kami, seronok sangat!
macam2 kami buat,saje nak jadikan kenangan.
yela, minggu ni la mgu last kami bersama.

ramai ibu bapa yang datang.
my parents pun datang, pagi hari jumaat.
hari jumaat tu sampai pagi je.
so, adik2 terpaksa ponteng sekolah semata2 nak datnga, terharu!=')

ni antara gambar2 kami.
saya upload ikut hari k..
enjoy it! =)


The Making Of.... (22 Feb 2011)
ni kami baru nak set up barang2 dan artwork.
saya dan kawan2 yang lain under Logistik, mejalankan tugas..

 baru mula nak susun meja

ketua da pening kepala, hehe

lecturer bagi briefing sikit


pegang muka dia!=)



nak balik da. waktu: 2am..8am da kena bangun, brp jam je tido!






Hari kedua: Assesment day! semua gugup time ni, kena present.
tapi gugup2 pun, boleh je enjoy..=)

sedang di-assess

da selesai! yeay! kiri: Prof Madya Hashim & kanan: En.Ibrahim Bujal

Hafiz di-assess pulak..=)

acam bha

maz


Hari ketiga: enjoy day ( tp still assessment day)

amik badi pengantin baru..=))

lepak!


Hari keempat: sume pakai baju same, tapi ade yang tak pakai gak.bior ler.

Post-Mortem by our lecturer Pn.Ellyna, Prof Hashim & En.Ibrahim


 lompat gumbira!


 sesi menjahanamkan rambut bella..=p






Hari kelima(last day): last day ni kami pakai baju ikut tema kami, klasik.

tengah kemas2, bersihkan dewan. ada jamuan lepas ni

 org lain sibuk kemas, kami amik amik gambar.

lecturer Typography & Graphic Comm kami

tengah siap2 untuk jamuan.


ni ustaz kami yang bacekan doa. Ustaz Bilal..=)

 jamuan da mula, bace doa.

gambar terakhir kami bersama lecturer.

 ....................

Yeay! tamat suda 3 tahun diploma kami! Jumpa di degree nanti, kawan2!=)

0 comments: