Monday, February 14, 2011

Final / Diploma Show

hi!=)
hari ni nak update blog la walaupun tengah busy siapkan final project.
bulan ni bulan akhir, semester akhir saya dan kawan2 berada di Unisel.
kami da nak habis study ! yeay!

lepas habis praktikal 28 januari lalu, terus mula kelas dan sambung buat final project.
agak banyak la, advertising, press ad, printing ad, dan macam2 lg..
yang paling menyakitkan ialah animation! waduh2,ganggu emosi betul.
batch kami ni la baru nak diwajibkan ada animation utk diploma show.
batch2 sebelum ni takde pulak diwajibkan

lepas tu, lecturer kata kena buat web pulak..
alamak, kenapa last minute bagitahu?
saya da siap da animation saya, tinggal nak masukkan sound effect je..
emm, tak pelah, lagipun ramai yang buat animation, 2D dan 3D..


hari ni hari last untuk saya dan kawan2 siapkan sume keje printing sebab esok (rabu)
da nak g hantar print sume keje ni..
ha kawan2, nanti saya postkan keje2 saya ye.
sekarang ni tak siap lg..

oh ye, produk saya ialah majalah aromakampung.
tunggu ye..

0 comments: