Tuesday, February 1, 2011

1st day Kelas Selepas Praktikal

kami berkumpul semula lepas 2 bulan IP.
rindu ?
jangan rindu dulu sebab lepas bulan Feb 2011 ni, kami akan saling rindu merindui.
kerana kami da tamat diploma kami.
emm, kejap je masa berlalu kan, da 3 tahun belajar.
 
oh ya, gambar2 ni dalam kelas Final Project.
kami ada sebulan lepas Ip untuk siapkan projek2 design kami dan design2 kami semua akan dipamerkan di
Dewan Utama Unisel Shah Alam (DG05 Diploma Show)
tarikh 21 Feb 2011 - 25 Feb 2011.


kalau ada sesiapa yang free time tarikh tu, sudi2 la datang untuk lihat hasil kerja kami.
masuk FOC (Free Of Charge).


macam biase, saya nak kongsi gambar2 kami mase dalam kelas, tengah tunggu turn untuk proceed kerja kami pada lecturer.


  tgh tunggu guliran nak jumpa lecturer

   dengan bella. bosan tunggu turn.

       ni kawan saya merangkap classmate dan housemate. meet, Bella..=)


      baru lepas jumpa lec, candid by bella..=)

 bila da jumpa lec, online facebook la, ape lagi

  

0 comments: