Thursday, February 17, 2011

DG05 Diploma Show 2011

kawan2, dtg la diploma show kami.
segala artwork2 kami akan dipamerkan kat sini.
masuk FOC (free of charge) je tau..
bagi sokongan kat kamu sume memandangkan kami last mgu depan!=)

ajak kawan2, parents, pakwe2, makwe2, skandal2 ye..
tenkiu!=))
concept kami classic ye, era dulu2 gitu..


Monday, February 14, 2011

Final / Diploma Show

hi!=)
hari ni nak update blog la walaupun tengah busy siapkan final project.
bulan ni bulan akhir, semester akhir saya dan kawan2 berada di Unisel.
kami da nak habis study ! yeay!

lepas habis praktikal 28 januari lalu, terus mula kelas dan sambung buat final project.
agak banyak la, advertising, press ad, printing ad, dan macam2 lg..
yang paling menyakitkan ialah animation! waduh2,ganggu emosi betul.
batch kami ni la baru nak diwajibkan ada animation utk diploma show.
batch2 sebelum ni takde pulak diwajibkan

lepas tu, lecturer kata kena buat web pulak..
alamak, kenapa last minute bagitahu?
saya da siap da animation saya, tinggal nak masukkan sound effect je..
emm, tak pelah, lagipun ramai yang buat animation, 2D dan 3D..


hari ni hari last untuk saya dan kawan2 siapkan sume keje printing sebab esok (rabu)
da nak g hantar print sume keje ni..
ha kawan2, nanti saya postkan keje2 saya ye.
sekarang ni tak siap lg..

oh ye, produk saya ialah majalah aromakampung.
tunggu ye..

Tuesday, February 1, 2011

1st day Kelas Selepas Praktikal

kami berkumpul semula lepas 2 bulan IP.
rindu ?
jangan rindu dulu sebab lepas bulan Feb 2011 ni, kami akan saling rindu merindui.
kerana kami da tamat diploma kami.
emm, kejap je masa berlalu kan, da 3 tahun belajar.
 
oh ya, gambar2 ni dalam kelas Final Project.
kami ada sebulan lepas Ip untuk siapkan projek2 design kami dan design2 kami semua akan dipamerkan di
Dewan Utama Unisel Shah Alam (DG05 Diploma Show)
tarikh 21 Feb 2011 - 25 Feb 2011.


kalau ada sesiapa yang free time tarikh tu, sudi2 la datang untuk lihat hasil kerja kami.
masuk FOC (Free Of Charge).


macam biase, saya nak kongsi gambar2 kami mase dalam kelas, tengah tunggu turn untuk proceed kerja kami pada lecturer.


  tgh tunggu guliran nak jumpa lecturer

   dengan bella. bosan tunggu turn.

       ni kawan saya merangkap classmate dan housemate. meet, Bella..=)


      baru lepas jumpa lec, candid by bella..=)

 bila da jumpa lec, online facebook la, ape lagi