Saturday, January 1, 2011

practical (Namie Food Industries)

salam kawan2 blog!
aduii, lame da tak update blog.
sejak mula praktikal 29 nov 2010, da takde mase nak update blog.
ni cuti dapat la update.

ok, saya praktikal di Namie Food Industries.
mase mula2 saya masuk Namie, takut,segan,gugup sume ada.
da seminggu lebih baru la saya dapat biasekan diri kat NFI.
mula2 keje banyak jugak la, yang penting jangan tangguh keje je.

NFI ni ada keluarkan minuman jenis kordial.
perisa roselle jenama Rihepi.
sedap jugak.

jadi, ni produk baru, tiap2 minggu turun event promosi minuman ni.
boleh dikatakan saya takde weekend la sejak praktikal.
sabtu ahad keje.

setakat ni, saya da 5 event saya g.
dpt banyak experience laa..

sejak praktikal jugak, jarang dapat keluar dgn kawan2.
dengan si dia, hari2 jumpa tp tak lepak lame pun.
apetah lagi nak jalan2,kan..
takpe, lg 4 minggu je nak habis praktikal.

habis praktikal 28 januari 2011