Tuesday, December 7, 2010

azlan & azlinna reception

hi ! lame da tak update blog..=)
busy la keje.
cuti2 ni la dapat update..
kadang2 keje saya ni takde weekend pun.
weekend pun kena keje kat luar, ada event.

oh ya,sesape yang duduk kat seksyen 7, shah alam, nak keje, tengah cari keje atau cari tempat praktikal,boleh la hantar resume kat
No 11-A, 1st Floor, Jalan Keluli AL 7/AL, Bukit Raja Business Centre, Seksyen 7
40000 Shah Alam,Selangor.
03 33448662 (call/fax)
admin@namie.bz
namie.industries@ymail.com
www.namie.biz (under construction)

baru2 ni, saya keje kat kapar,klang.
asst. photographer.
ni keje part time,bak kata orang nak cari duit poket lebih sikit..=)

sebelum ni da g terengganu, sebelah perempuan.
yang kat klang ni sebelah lelaki.
saya as asst phtographer tak banyak keje sangat bila awal2 majlis.

nanti da tengah2 majlis baru la keje saya mula.
tunggu la dia kat beranda rumah.

nilah saya yang sedang menunggu dan melihat gelagat orang2 yang datang majlis..
sape2 yang nak photographer utk apa2 event pun, boleh la contact di  facebook.
apa2 pm kat inbox, k..=)


Azlan & Azlinna Wedding (jerteh terengganu & kapar klang)


     nikah at masjid (terengganu)

  terengganu

 







kapar,klang