Sunday, November 14, 2010

penang

saya pergi penang 13 hrbln 11..
bukan untuk suka2 tapi ambil adik saya yang study kat uitm permatang pauh.
yela, da cuti sem ni kan..

then, i drove a car from shah alam to penang non stop!
saya macam tak percaya je, sedar2 je da sampai penang..
fuhh, non stop tu..
saya pergi dengan ibu, ibu bestt je tido, hehe

kami bertolak dari pkul 11pg, sampai 2 ptg..
biase amik masa 4,5 jam jugak..
ni 3 jam je, ish2..

hehe,anyway, ibu kata saya boleh drive balik terengganu!
weee, tapi penatt la, 8 jam tu..
emm, insyaAllah..

kat penang, kami stay kat hotel sunway,kat Prai kot..
sampai penang,amik adik kat uitm n g jalan2..
pastu jalan2 kat Queensbaymall..
saya beli handbag..
almaklum la, tengah sale.=)
harga: ....
jenama: ....
location: penang la..haha

pastu, takde keje namenya, adik saya yg study kat penang ni snap gambar kami,haha


test je,bukan beli pun,hehe

0 comments: