Wednesday, November 10, 2010

berjalan tanpa arah tuju

hari ni kelas pg (selasa).
kat unisel, sampai tingkat 4, budak kelas bagitau kelas takde.
kami pun g la kat kelas.
haah la, lec kami bagi notis, kelas takde.
haiyoo,kalau tak, boleh bangun lambat, hee..

so, kami pun g sarapan kat Nasi Lemak Cinta Sayang kt seksyn 7 ni jgk.
da sarapan, bella + acam decide g jalan2 kat KL Sentral naik komuter!
fuuhh,g kl sentral naik komuter semata2, hehe..

idea yang bernas jgk memandangkan kami pun kebosanan..
then kami pun naik la komuter kat shah alam,seksyen 19 ni.
biase la, name pun naik komuter, kena la berdiri.
yang si bella dengan acam jadi radio kami.
pot pet pot pet dari stesen sammmmpaiiii la kl sentral..=)

sampai je kl sentral, bella terus g kat booth guardian.
guardian bt clearance stok.
produk ZA murahh!
tapi saya tak boleh pakai pulak produk tu..
cuma boleh produk simplysiti je, hehe..

pastu, jalan2 la kat kl sentral, mkn pun kat situ gak..
saya rembat sehelai kemeja ni, hehe..

da bosan jalan2 dlm tu, saya saje2 la gurau ajak naik monorail.
eh, betul2 pulak dorang nak g..
aiyo, im just kidding, yaarr!

sampai stesen monorail saya tanya nak g mana, bella kata jom g Times Square.
beli la tiket ke Imbi.
sampai ts, kami jalan2 la..
alamak, ruginya laaaa takde duit!
nak beli kasuttt!

bella survey kasut boot,die nak beli.
katanya nak survey dulu, hehe..
baru suku dlm ts tu kami jalan, kami pun balik la,,

fuhh, sampai umah mata la kuyu sebab penat berjalan, hehe..
anyway, really having fun dgn mereka!

0 comments: