Friday, November 5, 2010

anushka manchanda

hi guys, nak share dgn korang sorang penyanyi dr india..
muda lagi..
majoritinya penyanyi2 yang nyanyi dlm filem2 hindi tu org tua..
ni antara pnyanyi muda yang ounya vokal mantaapp!
suara serak2 basah gitu, mmg best!

palinggg best die nyanyi lagu2 dlm filem Dulha Mil Gaya.
tajuknya Dilrubaon Ke Jalwe, Aakela Dil, Aaja aaja Mere Rajni(ni die nyanyi kjp je) dan fully suara die nyanyi je lagu Magar Mere Jaan..fuhh! malatoop!

nak dgr suare die? search la kat youtube ye..=)
die ni da lame nyanyi, banyak lagu tamil la..
dari 2004 kot die nyanyi kalau tak silap la..

berangan nak ada suara macam dia!
(boleh tak operate adjust suare? hahaha)




ni la Anushka Manchanda..=)

0 comments: