Tuesday, September 14, 2010

raya raya raya !


saya raya tahun ni kat kg sebelah ibu, kat kuala sawah, dekat je dgn umah..
sebab raya kat sini best! sedara2 sume sekepala..=)

duit raya?
da besar panjang ni, masih dapat duit raya lagi tau, bestt..
da dapat duit raya, terus la masuk dalam bank, nanti hilang dan utk masa depan jugak, hehe..
bila da raya ni, memang tak dapat online punya la..
da balik umah sendiri baru dapat online..=)
apa lagi, update blog la..
jangan marah ye saya update blog..=)


adik, anak2 sepupu menjahanamkan laptop aku..=p



 ayah bagi duit raya, tenkiu ayahh!



adik2 dan anak2 sepupuku..



adik beradik!


berborak lepas bermaaf2an..=)

0 comments: