Thursday, August 26, 2010

cara follow blog saya !

ramai yang tanya saya, camne nak follow blog saya ni?
takde button utk follow punn??

senang je..
first, korang bukak blog saya..
yang penting, kat link atas tu mesti la http://effa-littlegirl.blogspot.com
then, buka tab/window lain, g kat dashboard blog korang..
kat bawah Reading List tu, ada "ADD" "MANAGE" What is following?
ada tak??

pastu, korang klik kat butang "ADD" tu..
nanti keluar column add from url: ____________________
ada tak?
pastu copy link blog saya then paste kat dalam kotak url tu, tekan NEXT, tekan FOLLOW.

da siap! korang da follow blog saya!=)
as easy as that!..
selamat mem-follow!=)

0 comments: