Friday, July 23, 2010

penang

haluu everibodi! 
lame da xupdate blog..ssh la nk dpt line kt umah aku tu, haissh!


hr nie (23 julai) aku n family ke penang..
nk melawat @ lps rindu kat adik ppuan ketiga aku, zafirah majdiah..
die study kt uitm penang nie, permatang pauh..


dalam masa yg sama, bercuti la, hehe..
3 hr 2mlm je, xbleh lme2..
msg2 ad komitment sendiri..
aku n adik ke2 ad kelas, adik2 llaki skolah,ibu berniaga, ayah jge umah..(ayh start keje awal ogos)
aku n ibu gilir2 bawak kete, ayah boleh da bawak kete cuma tak confident je lg bwak manual..




kami dduk hotel uitm je, murah rm110 semalam..
ayah booking 2 bilik, satu bilik utk ayah, ibu n adik2 llaki..
satu bilik lg utk kami anak2 dara..
yelah, segan la nk tdo sebilik dgn ayah kn,..
mjur ayah mmhami..sygg ayah !=)

sampai uitm, kami jmp adik, bwk die jln2 g jusco..
rpe2nya die tiap2 mggu g jusco..


skrg nie (550pm) die ad kawad, ptg2 skit hbs la kot..
die makin tembam, makannn je kejenya, hehe
biarlah die, asalkan die bahagia dgn kos yg die pilih, hotel management..

Thursday, July 1, 2010

semester baru sebelum praktikal (sem 7)


beratnya hati nak tinggal family..
bukanny tak pernah tinggalkan family, cuma kali ni adik2 kembar aku pun melnjutkan study dorang kt uitm..
sorang uitm lendu melaka, sorang lagi uitm permatang pauh penang..
ibu aku takde kawan nak berborak, tinggal 2 orang adik lelaki yang masih bersekolah jelah..
ibu pun sibukkan diri dengan memulakan bisnes menjual laksanya..=)

petang nak ke malam ahad (27 julai 10), aku pun balik shah alam..
esok paginya, g unisel dengan semngat baru..
g fakulti, tgk jadual..
fuuhhh 3 hari je kelas, hehe..=)

minggu nie kelas xde assignment, just briefing je..
minggu dpn, confirm start assigmnent yang padat gler!
semester nie akan ku pastikan takde gagal sebab semester depan da praktikal..
klu ada yang gagal semester nie, tak dapat praktikal sama2!! =(

yezza, sem depan da hbs..=)