Monday, March 1, 2010

pejam celik pejam celik,da bulan Mac.
pejam celik pejam celik,da masuk sem 6, lg 3 sem nk grad da.
cepat betul masa berlalu.


assignment kt kolej makin melambak2.
memeningkan kepala.
ditambah pulak dengan dugaan ayah aku strok.
memang tiap2 minggu aku kene balik seremban.
yelah, nak kene jaga adik2.


nanti kalau tak balik, dikata tak kisah hal keluarga.
sekarang, adik no 3 and bongsu demam..
haih, dugaan lagi..
aku tau, adik bongsu aku, zikry demam sebab rindukan ayahnya.
yelah,dia memang rapat dengan ayah.


bila 3 minggu tak dapat belaian ayah, dia demam.
tapi zikry memang kuat.
dia tak banyak meragam bila ayah ibu takde kat rumah.
dia seolah2 memahami keadaanya sekarang.


bulan 4, final project.
memang akan kelam kabut tapi aku akan buat yang terbaik.
nak stay pointer 3 an above.


aku duk umah shah alam memang boring.
tak tau nak buat apa.
aku banyak hanging out kat luar
tapi hanging out pun, assignment tetap siap tau!=)


kalau tak keluar, aku tengok cd.
of course la layan cd hindustan, hehe.
aku da terfikir nak pasang astro kat bilik aku.


aku nak amik yang murah punya la, sports aku tak amik la.
memang tak minat sport sgt..
tengok la, nanti aku pasang astro la, baru tak boring kan..=)