Wednesday, January 6, 2010

TAK BOLEH TIDO!!

Sekarang da pukul 4.50 pagi (7/01/10), mata still tak boleh nak tido!..
Ngantuk la cepat wahai mata!
Esok da la nak kena bangun pagi!
Adoiyai!
Tapi mata tengah segar2 tadi, aku godek2 la blog nie, nak masukkan ape-ape gadget yang best2..hehe

Esok bangun pagi, kemas umah, memang da rutin aku la kalau balik seremban..
Pastu nak g jumpa kakak angkat kat Pusat Memandu Inmaju, dia keje kat situ..
Pastu g jemput adik2 kat tempat belajar kete gak tapi yang lain punya, Pusat Memandu Cott sebab dorang ade ujian berkomputer..gudluck ladies!..=)
Pastu nak g shopping complex Parkson @ Seremban Parade, adik2 nak apply keje kat situ..

Pastu aku nak shopping tapi duit ptptn tak masuk lagi la pulak!
Window shopping je la esok nampaknya..
Pastu??.....entah la..........

0 comments: