Tuesday, January 19, 2010

SEMESTER BARU! -sem 6-

hari isnin, aku bangun pukul 8pg
terlewat bangun la..
da siap2 mandi sume, dalam pukul 9 baru g unisel..
da sampai je, terus g kat mmber aku,ina..


kami g fakulti nak tengok jadual kelas..
sampai je kat fakulti, perh!!! ramai gler la org nk tgk jadual!..
da tengok jadual, agak tak puas hati jgk la sb hr rabu je grup aku free!..


hr isnin tu kelas pg, 830 start..
aku masuk lewat gak la sb g mkn..
aku kena makan sebab kena makan ubat,.
kalau tak makan ubat, xsarapn pun takpe..


da siap sarapan, aku terus masuk kelas dengan ina..
nasib baik lec tak marah sebab lec nie da 3 sem ajar aku, die ok! heheh
ape2 pun, azam semster 6 nie, nak datnag kelas hari2, nak full attendant!..=)
kalau betul2 tak dapat datang, aku pastikan aku ada surat,..=)


aku tgk result kawan2 ku yang lain,fuhhh!..
mak aih! ramai gler la dapat dekan!!!
sume result gempak2 je sem lepas!
ape2 pun, congrats kat korang yang dapat dekan k!..=)

0 comments: